Skip to main content

K-Tower bij de beste leerlingen van de klas!

30/10/2018

Een recente luchtdichtheidstest uitgevoerd door een erkend expert heeft de uitstekende luchtdichtheid van de K-Tower aangetoond.
Voor deze test werden op alle 19 verdiepingen metingen uitgevoerd, zowel in de appartementen als in de gemeenschappelijke en technische ruimtes.
Met de gemeten waarde van N50 scoort de K-Tower niet alleen opmerkelijk beter dan het gemiddelde appartementsgebouw maar voldoet ze zelfs aan de norm voor passieve woningen!

Deze goede luchtdichtheid heeft belangrijke voordelen voor de bewoners:
Door de beperkte luchtlekken kunnen warmteverliezen voorkomen worden, waardoor energie wordt bespaard en men geniet een verhoogd thermisch comfort. In combinatie met het performante ventilatiesysteem wordt daarenboven een uitstekende kwaliteit van de binnenlucht in stand gehouden.
Doordat bovendien de overdracht van externe geluiden via luchtlekken beperkt is, is ook het akoestisch comfort hierdoor optimaal.
En ook op lange termijn biedt dit sterke resultaat voordelen. Een goede luchtdichtheid draagt namelijk bij tot het in stand houden van het gebouw doordat onder meer risico’s op condensatie binnenin de wanden beperkt worden.

De verdere technische details besparen we u.
Wilt u meer weten? Of wilt u graag het aangenaam wonen in één van onze kijkappartementen aan der lijve ondervinden? Contacteer ons dan via info@k-tower.be.